Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde TOKİ’lerde dün meydana gelen olay herkesi çıldırtmış ve site sakinlerini ayaklandırmıştı.  İddialara göre sitede 10 yaşındaki kız çocuğu taciz edilmişti. Taciz eden şahıs hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

A+A-

Dün Merkezefendi ilçesinde TOKİ’lerde 10 yaşındaki bir kızı cinsel olarak istismar ettiği öne sürülen ve gözaltına alınmış olan R.A.Ş.’nin sevk edildiği mahkemenin kararı ile tutuklandığı ve cezaevine gönderildiği dile getirildi.

Ne Olmuştu?

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Mahallesinde olan TOKİ konutlarından dün gelen haber herkesi ayaklandırmıştı.  İddialara göre 10 yaşındaki kız çocuğu taciz edilmişti. Meydana gelen bu iğrenç taciz olayı da site sakinlerini ayağa kaldırmıştı.

Alınan bilgilere göre sitede oturan 50 yaşındaki R.A.Ş adındaki şahıs 10 yaşında olan bir kız çocuğunun mahrem bölgelerini okşayarak dudaklarından öptü. Bu duruma şahit olan  çevre sakinleri durumu acil bir şekilde kızın babasına ve polise haber ettiler.  Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınmış olan adam emniyete götürüldü. Bu sırada şahsın serbest kalmaması için site sakinleri ayağa kalktı.

Taciz ettiği iddia edilen kişinin serbest kalıp yeniden siteye dönmesini istemeyen çevre sakinleri “bu adamın aramızda istemiyoruz” sloganları ile ortalığı ayağa kaldırdılar. Kendi çocukları da olduğunu, nasıl güvenip sokağa salacaklarını, bu tip insanların cezasız kalmaması gerektiğini ifade eden çevre sakinlerinin istekleri bir nevi yerine geldi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.