Üçgen Çarşısı Yeniden Mecliste

Üçgen Çarşısı Yeniden Mecliste

Üçgen Çarşısı Yeniden Mecliste

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Çarşısının işlevini yerine getirmediğini, artık cenazenin kaldırılması gerektiğini söyledi. Zolan, bu süreçle ilgili yalan yanlış bilgilerin ortay atılmasının da hoş olmadığı ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ağustos ayının ilk toplantısına Üçgen Çarşısı damgasını vurdu. Bağımsız Bekilli Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar mecliste söz alarak, Üçgen Çarşısı ile ilgili mülk sahiplerinin mağduriyeti olduğunu söyleyerek, bu konuyla ilgili neler yapılacağını sordu. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuyla ilgili açıklama yaptı. Meclise misafir olarak katılan Üçgen Çarşısı esnafları, Başkan Zolan’ı büyük bir dikkatle dinledi.

Başkan Zolan, “Üçgen Çarşı’sı yıllar önce iyi niyetle yapılmış ama artık 80’li yılları konuşmanın bir faydası yok. Bugün neler yapabiliriz buna bakmak lazım. Çarşı mülk sahiplerine gelir getirmiyor. Bazı mülk sahipleri ortak giderleri karşılayamıyordu, mal sahipleri mağdurdu. Çarşının bulunduğu nokta önemli ama yapıdan dolayı amacına ulaşmamış.

İzbe bir bina, son zamanlarda sürekli yangınlar çıkıyordu. Bu bina ortadan kaldırılırsa oranın değeri çok artacaktır. Sonuçta mal sahiplerinin arsada da hissesi var. Bina da bizim hakkımız yok, oradan bir metrelik yer bile istemiyoruz. Biz sadece oranın değerini artırmaya çalışıyoruz. Bina 15 Eylül’den sonra yıkılacak. Cenazeyi artık kaldırmamız gerekiyor. Bu süreçle ilgili bir çok yalan yanlış bilgiler ortaya atılıyor. Bunlar gerçekten hoş değil. Biz mülk sahiplerinin haklarını almalarını istiyoruz” diye konuştu. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.