Ülkenin En Büyük Kahramanları: Emekçilerimiz

Ülkenin En Büyük Kahramanları: Emekçilerimiz

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün salgın hastalık nedeniyle buruk kutlandığını hatırlatarak, “Tarlada, fabrikada, kamuda, özel sektörde zor günlerde de fedakarca çalışan tüm emekçilerimizin bayramını buruk da olsa kutluyorum. Emekçilerimiz, bu ülkenin en büyük kahramanlarıdır” dedi.

Çal Belediyesi’nde görevli çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, salgın hastalık nedeniyle zorlu günler geçiren tüm emekçilerin de özel gününü kutladı. Bu yıl kutlamaların buruk geçtiğini hatırlatan Akcan, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

“Tarlalarda çalışan ve üreten insanlarımız, fabrikalarda işçilerimiz, kamu ve özel sektörde çalışan tüm emekçilerimiz zor günler geçiriyor. Zorlu dönemde üretimden vazgeçmeyen emekçilerimiz, bu toprakların, bu vatanın gerçek kahramanlarıdır. Dağda keçi otlatan, tarlada çalışan, fabrikalarda üretime en önemli katkıyı veren emekçilerimiz ile Türkiye muassır medeniyetler seviyesine çıkacaktır. Her zaman fedakarlığın en büyüğünü yapan emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini buruk da olsa yürekten kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.