Ülkücülerden Cumhuriyet Bayramında Kan Bağışı

Ülkücülerden Cumhuriyet Bayramında Kan Bağışı

Ülkücülerden Cumhuriyet Bayramında Kan Bağışı

A+A-

Merkezefendi Ülkü Ocakları Sosyal Sorumluluk Birimi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıldönümünde bir araya gelerek kan bağışında bulundu.

Merkezefendi Ülkü Ocakları Sosyal Sorumluluk Birimi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Saltak Caddesindeki Ocak binasında bir araya gelerek kan bağışı yaptı.

Ülkücülerin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasında, Ülkü Ocakları Sosyal Sorumluluk Başkanı Mimar Ayşe Keskin kan vermenin hem sağlık, hem de ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşılabilmesi açısından önemli olduğuna dikkat çekti.

Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Aykol da yaptığı konuşmada, “Kanın üretildiği bir fabrika yok sadece insanlardan elde edilebiliyor. Biz de bu anlamda toplumsal bir farkındalık oluşturmak amacıyla, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümünde bu vatanın kurulması için kanı ve canını seve seve vermiş bir neslin evlatları olarak kan bağışı etkinliği düzenlemeye karar verdik”dedi.

Kan verme işlemi gün boyu devam ederken, Kızılay Denizli Şubesi yetkilileri Ülkü Ocakları’na gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.