Ülkücülerden DGC'ye Ziyaret

Ülkücülerden DGC'ye Ziyaret

Ülkücülerden DGC'ye Ziyaret

A+A-

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han, Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Aykol ve Yönetim Kurulu üyeleri DGC’yi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, "Gece gündüz demeden çalışarak halkımızın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden,  tüm basın mensuplarına en derin saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Ülkemiz ve Denizlimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz özveriyle çalışan basınımızın fedakar ve cesur temsilcilerinin   10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum” dedi.

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı da konuşmasında, nazik ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları Yönetimine  teşekkür etti. Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, günün anısına DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve DGC Saymanı Mesut Güler’e teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.