Umut Biterse Gaye de Biter

Umut Biterse Gaye de Biter

Buldan İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı İnci AYDOĞDU gündemi değerlendirdiği bir açıklamada bulundu.

A+A-

Aydoğdu açıklamasında, maalesef ülkenin kutuplaştırıldığını ve insanların birbirine yabancılaştırıldığını, insanların birbirini anlamayı değil, yanlış anlamayı tercih ettiğini,  siyasette sevginin çok düştüğünün gençler tarafından görüldüğünü ve bu durumun Türk gençliğine  olumsuz anlamda örnek olduğunu belirtt ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu durumda gençlerin siyasetten uzaklaşmasına sebep oluyor. 

Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz “ sözünü emir olarak kabul edip yine Ulu Önderimizin “ Herkes ulusal sorumluluğunu ve görevini bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle düşünüp çalışmayı görev edinmeli” sözlerinide rehber edinip, bu kutlu görevi üstlenmiş bulunmaktayım.

İyi gençlik olarak ülke meselelerimizi milletimizle alakalı hususiyetleri önemsememiz gerektiğini her alanda ifade edeceğiz. 

Umut Biterse Gaye de Biter

İyi gençlik olarak umudumuzun hep var olması gerektiğini anlatacağız. Umudumuzu yitirirsek varlık gayemizden uzaklaşacağımıza anlatacağız. Bugün içinde yaşamış olduğumuz karanlık, buhran ve sıkıntılı durum ne kadar kalbimizi daraltsada yarın güneşin biz gençlerin mücadelesiyle doğacağını anlatacağız. 

Oluşturacağımız Buldan İyi Gençlik ekibiyle geleceğe dair ne yapılması gerekiyorsa gece gündüz demeden katkıda bulunmaya çalışacağız. 

Kıymetli İyi Ailem ve hemşehrilerimiz sizin nezdinizde bu görevi bana layık gören İyi Parti İl Başkanım Hasan Akgün beye İyi Gençlik İl Başkanım Tamer Akçam beye İyi Parti ilçe başkanım Mehmet TUĞRUL beye teşekkür ediyor Buldan İyi gençlik olarak Buldanımızın 7den 70e her kesimin her türlü şartta yanlarında olacağımızın sözünü veriyoruz.

Buldanımızın geleceği biz Buldanlı gençlerle daha İyi seviyelere gelecektir.

Saygılarımla.. "

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.