Üretim Değil Tüketim Yatırımı

Üretim Değil Tüketim Yatırımı

Seçim ziyaretleri çerçevesinde gezilerine devam eden Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, kamu harcamalarındaki israfın had safhasında olduğunu dile getirdi.

A+A-

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, seçim çalışmalarını kahve ziyaretleriyle sürdürdü. Denizli'deki farklı semtlerdeki kahvehanelerde vatandaşlara seslenen Eryılmaz, mevcut sistemin problemlerinin gittikçe arttığını, böyle devam etmesi durumunda ülkenin içinden çıkılması zor bir durum ile karşı karşıya kalacağını dile getirdi.


Eryılmaz kendisine "Mevcut iktidarda hizmet ediyor" diyen bir vatandaşa,  mevcut iktidarın üretime değil tüketime dönük yatırım yaptığını, bu yatırımların da elimizdeki kaynaklar ile değil borçla yapıldığını, bunun sürekli geleceğimizin ipotek altında olması demek olduğunu dile getirdi.

İsraf Had Safhada

Geçmiş dönemde Milli Görüş iktidarlarında hiç borç almaksızın icraat yapıldığını belirten Eryılmaz; böylece kendilerinin işçiye ve memura büyük maaş zamları verdiklerini, bugün asgari ücretin açlık sınırının kat kat altında olduğunu, bunu değiştireceklerini, bunu da kamuda israfın ve faizin kaldırılarak sağlanacağını, kamu harcamalarında israfın had safhada olduğunu, devlet bütçesinin büyük bölümünün de faize gittiğini belirtti.

Vatandaşlardan destek talep eden Eryılmaz gelen olumlu tepkilerden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.