Üst Yapı Çalışmaları Hızlandırıldı

Üst Yapı Çalışmaları Hızlandırıldı

Çivril Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü birimleri Düzbel Mahallesi’ndeki  üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyorlar.

A+A-

Denizli’ye bağlı olan Çivril ilçesinde mahallelerde başlatılmış olan üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çivril Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların bu sefer ki durağı Düzbel Mahallesi’ydi.

Ekip Fedakarca Çalışıyor

Yapımına geçen hafta başlanmış olan kilit parke taşı döşeme çalışmalarına ara verilmeden devam edildi. Çalışmaları yerinde inceleyip kalıcı hizmet ortaya koyan çalışmalara imza attıklarını dile getiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ekiplerle beraber gece gündüz demeksizin çalışıp, senelerin birikmiş sorunlarını hallettiklerini, Çivril’in her köşesinde yoğun bir çalışma ortaya koyup vatandaşlara en iyi hizmeti sunduklarını, bu kapsamda Düzbel Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini, ilçenin her yerini güzelleştirmeye hak ettiği yere taşımaya devam edeceklerini dile getirdi.

Çivril Belediyesi tarafından yapılan bu çalışmalardan memnun kaldıklarını dile getirmiş olan vatandaşlar, Belediye Başkanı  Gürcan Güven’e ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini sundular.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.