Üst Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor

Üst Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının bitmesi ile başladığı üst yapı hamlesinde sona yaklaştı.

A+A-

Bu çerçevede kentin işlek caddelerinden bir tanesi olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmaları tamamlanıp trafiğe açıldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki alt yapı hamlesini tamamladıktan sonra başlamış olduğu üst yapı çalışmalarını birer birer tamamlıyor. Bu çerçevede Ulus Bulvarı, Hüseyin Yılmaz Caddesi, Mevlana Caddesi, Doğan Demircioğlu Caddesi, Fatih Caddesi, Hüdai Oral Caddesi, Yeşilköy Caddesi, Kazım Kaynak Caddesi ile 3384 Sokak ve 1271 Sokak'ın üst yapılarını bitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden bir tanesi olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmalarını da bitirip trafiğe açtı.

 

Denizli modern yollara kavuşuyor

 

Parklanma alanı ve gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli bir şekilde yapılan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi’ne 270 ton asfalt döküldü. Fatih Mahallesi ile YSE, Antalya, Muğla yolu arasındaki bağlantıyı da sağlayan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi modern ve güvenilir yapısı ile vatandaşların hizmetine açıldı. Ayrıca Fatih Mahallesi'nde daha evvel 1. kısmı tamamlanan 1925 Sokak'ta tamamlanıp hizmete girdi. Gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yolda yine parklanma alanları da yapıldı.

 

“Denizlimizin güzelliği gün geçtikçe artıyor”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapısı biten bölgelerde başlamış oldukları üst yapı çalışmaların da sonuna gelindiğini belirtti ve  altyapısı tamamlanan bölgelerde başlanılan üst yapı çalışmalarının da sonuna gelindiğini, Denizli’nin güzelliğinin gün geçtikçe arttığını, Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceklerini, kendilerine inanan, güvenen tüm vatandaşlara canı gönülden teşekkür ettiğini ve Denizli için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.