Uyuşturucu operasyonunda 11 gözaltı!

Uyuşturucu operasyonunda 11 gözaltı!

Afyonkarahisar merkezli gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda aralarında Denizli'nin bulunduğu illerde 11 zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

A+A-

Afyonkarahisar merkezli gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 11 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Aralarında Denizli Isparta, Antalya, Afyonkarahisar ve Aydın olan uyuşturucu operasyonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tertip edildi. Önceden belirlenen adreslere yapılan eş baskınlarda Dinar ilçesinde 8, Denizli'de 2 ve Antalya'da da 1 kişi olmak üzere 11 zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Operasyonlarda 17 ayrı adreste yapılan aramalarda şu ana kadar 7.43 gram eroin maddesi, 26 adet subxone marka uyuşturucuya alternatif olarak kullanılan hap, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 9 adet av tüfeği fişeği, 1 adet pala ve 8 adet de uyuşturucu aparatı ele geçirildi.

Afyonkarahisar'da yakalanan 8 şahıs ise emniyete götürülürken zanlıların daha sonrasında "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticaretini Yapmak" suçundan adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.