Uyuşturucu Tacirlerine ÇAKO Çarptı

Uyuşturucu Tacirlerine ÇAKO Çarptı

Denizli ilinin Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde, polis ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına karşı yaptıkları eş zamanlı operasyonlarda 3 tanesi kadın 12 kişi gözaltına alındı.

A+A-

14 Eve 100 Polisle

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Özel Harekat Şubesi polislerinden meydana gelen 100 kişilik bir ekip ile bugün saat 05.00 sularında, uyuşturucu satıcılarına yönelik, Merkezefendi ve Pamukkale’de ki 14 eve  eş zamanlı operasyon yapıldı.


Operasyonda, polise ekiplerinin ihtarlarına rağmen açılmayan çelik kapılar koçbaşıyla kırılıp içeri girildi. Zanlılardan bazıları bir anda polisleri karşılarında görünce giyinmeye bile fırsat bulamadılar. Evlerde özel eğitimli narkotik köpeği 'Çako' ile gerçekleştirilen aramalar sonucunda, bir miktar esrar, 4 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi bulundu.

3'ü kadın 12 kişinin gözaltına alındığı operasyonlar sürerken gözaltı sayısının ve ele geçirilen uyuşturucu miktarının değişebileceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.