Uyuşturucunun Etkisiyle Kendini Yerden Yere Attı

Uyuşturucunun Etkisiyle Kendini Yerden Yere Attı

Uyuşturucunun Etkisiyle Kendini Yerden Yere Attı

A+A-

Mericulukus.com'da yer alan habere göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi, Fatih Mahallesi, Şehit Jandarma Er Eyüp Kepenek Caddesi, Üzüm Evler Sitesinin Parkında yaşanan olay herkesin yüreklerini parça parça etti.

İddiaya göre, parkta uyuşturucu krizine giren bir genç o acı ile kendini yerden yere attı. Sesleri duyan vatandaşlar önce kavga ve yaralanma olayı sandı ama çok geçmeden gerçek anlaşıldı. Vatandaşlar acı çeken genç için hemen emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine ilk gelen emniyet güçleri genci yerden kaldırdı ve sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra da olay yerine sağlık ekipleri geldi. Krize giren gence ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri daha sonra genci hastaneye kaldırdı. Bu yaşanan olay mahalle sakinlerini hem üzdü hem de öfkelendirdi. Uyuşturucu satarak gençleri zehirleyenlere beddua ederken, gençlerin de bu illet alışkanlığa kapılmaması için daha dikkatli olmalarını istedi. Meydana gelen olaya şahit olanlar uzun süre kendilerine gelemedi. 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.