Uyuşturucuyu İç Çamaşırına Saklamış

Uyuşturucuyu İç Çamaşırına Saklamış

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilde son 20 günde  uyuşturucu madde ticareti yapan zanlılara karşı çalışma gerçekleştirildi.

A+A-

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Denizli çapındaki tedbirler Ramazan Ayı ve Bayram sürecinde daha da sıkılaştırıldı. Sokaklarda uyuşturucuya geçit verilmedi ve narkotik ekiplerince yapılan kontrol ve uygulamalarla vatandaşların sahur saatlerine kadar yoğun bir şekilde olduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde güvenlik sağlandı. Motorize narkotimler ve sivil ekiplerle gece gündüz demden bölgedeki Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü vatandaşların geç saatlere kadar sokakta olmasını fırsat bilip kalabalık içinde kamufle olmaya çalışan sokak satıcılarına göz açtırmadılar.


 

İl merkezinde uygulanmış olan sıkı tedbirlerin yanında Denizli’ye geliş istikametindeki karayollarında da denetim yapıldı. Yaz tatilinin başlamasıyla artan karayolu trafiğinde kendilerine aile görüntüsü verip bilhassa Antalya ilinden Denizli’ye uyuşturucu madde sevk etmeye çalışan kadın ve erkek zanlılar narkotik ekipleri tarafından yapılan uygulama noktalarında kendilerini ele verdiler. Kadın zanlıların paketli uyuşturucu maddelerini iç çamaşırlarına saklayıp kontrol noktalarından geçirmeye çalışmaları dikkatlerden kaçmadı.

14 Adrese Baskın

Yürütülen başarılı çalışmalarla ilde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen adreslere de baskınlar yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri son 20 gün içinde il merkezinde 14 değişik adrese operasyon yaptı. Zehir tacirlerinin uyuşturucu maddeleri depolayıp satışa hazır hale getirmiş olduğu adresler titiz bir şekilde arandı. Narkotik madde arama köpeklerinin de kullanıldığı aramalar sırasında bulunan uyuşturucu maddelerle, madde tartım ve kullanımı için hazırlanmış olan özel düzeneklere ve uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan haksız kazançlara ekipler el koydu.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından sürdürülen başarılı çalışmalar sonucunda 114 fişek halinde 203 gram esrar maddesi, 151 gram metamfetamin maddesi, 110 gram eroin maddesi, 52 tane ecstasy hap, 36 tane sentetik ecza, 5 gram sentetik kannobinoid maddesi  yakalandı.

 

Uyuşturucu madde ticareti suçu çerçevesinde adli mercilere gönderilen 3’ü yabancı uyruklu 36  zanlıdan 30’u tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı olan 48 şahıs hakkında yasal işlemler yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.