Uzakgider ''Milletime Borcumu Ödemek İstiyorum''

Uzakgider ''Milletime Borcumu Ödemek İstiyorum''

24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'den aday adayı olan Veteriner Hekim Mehmet Ali Uzakgider, Denizlili vatandaşlara seslendi.

A+A-

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti'den aday adayı olan Veteriner Hekim Mehmet Ali Uzakgider, bu seçimlerin milletimiz adına hayati bir öneme sahip olduğuna vurgu yaptı. 16 senedir tek başına iktidarda olan AK Parti'nin tekelinde olan ülke yönetiminin millilik ve muhafazakarlık maskesinin ardından kalarak tüm değerlerimizi yok etmek adına elinden geleni yaptığını söyledi.

İlk sırada milli kimliğimizin oluşmasına neden olan kültürel kodlarımızın çözümüne etken olacak etnik ve mezhepsel hususları kaşıyarak, vatan toprakları, dilimiz, bayrağımız, Türklüğümüz ve dinimiz başta olacak şekilde değerlerimizin hepsini tartışmaya açmıştır. Ülke olarak milli sermayemiz yabancı firmalar ile rekabet edemeyecek düzeye getirilerek üretimden de uzaklaştırılmıştır. İthalat cenneti haline getirilen ülkemiz birer birer kapanan fabrikalar ile ortada kalan işçiler, köylerini terk etmek zorunda kalan çiftçiler, kalabalık işsizler ordusunu meydana getirmiştir.

Hali hazırda her 4 gencimizden biri işsiz durumdadır. Üniversite mezunu olan işsiz gençlerimizin sayısı neredeyse 1 milyon sınırına yaklaşmıştır. Uygulanan yanlış politikalar ile birlikte stratejik önemi bulunan birçok tarım ürünü de ithal edilmeye başlanmıştır. Canlı hayvanın yanı sıra samanımızı bile artık dışarıdan ithal edecek duruma gelinmiştir. Dışarıdan alınan et, yağ, pamuk, mısır ve saman ile tarım ürünleri ile zengin olan topraklarımız hiçe sayılmıştır.

Mevcut iktidardaki yönetim, milletimizin sahip olduğu ekonomik kazanımları hiçe saymıştır. Telekom, Tüpraş, Demirçelik, Tedaş, Tekel ve madenlerin yanı sıra bütün limanlara kadar her şey satılmıştır. Bankacılık, borsa ve sigortacılık gibi mali piyasalar yabancıların eline geçmiştir. Kendi insanımız öz vatanında yorgun, yoksul ve kimsesiz bir hale düşürülmüştür. Vatandaşlarımızın çoğu yoksulluk sınırı bir kenara dursun açlık sınırında yaşam mücadelesi vermektedir.

İktidar tarafından ele geçirilen devlet kurumları medyayı da elinde bulundurarak bunları Türkiye gündeminden uzaklaştırmaktadır. Suni gündemler yaratılarak halkın kafasının karışması sağanmış ve kamuoyundan bu bilgiler uzaklaştırılmıştır. Ülkesini ve milletini karşılıksız seven bizler bu korkunç tabloya daha fazla seyirci kalmamak adına ele ele vererek vatan ve millet için mücadele etmeye karar vermiştir.

Bende bu vatanın öz bir evladı olarak sorumluluk duygusu içerisinde gerçek meseleleri halkın gündemine getirmek adına Denizlili vatandaşlar teveccüh gösterirse milletimi en iyi şekilde temsil etmek adına milletvekili aday adaylığını başlatmış bulunuyorum. Allah daima milletimizin yolunu açık etsin. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Denizli İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Ne mutlu Türküm diyene!

Mehmet Ali Uzakgider Kimdir?

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Bahar kötünde dünyaya gelen Mehmet Ali Uzakgider, ilkokulu aynı köyde, orta öğrenimini ise Isparta Gönen Öğretmen Lisesi'nde gördü. Üniversiteyi Elazığ Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde okuyan Uzakgider, 34 yıllık memuriyet hayatında veteriner hekim ve 24 yıl süresince de Tarım İl Müdürlüğü'nün her kademesine idareci olarak görev aldı.

6 dönem süresince Denizli Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'nı üstlenen Uzakgider, 2007 ila 2011 yılları arasında milletvekili seçimlerinde aday oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.