Vahşi Cinayet Hakkında Yeni Bilgiler

Vahşi Cinayet Hakkında Yeni Bilgiler

Denizli ilinin  Bekilli ilçesinde, 18 gün evvel düğün yapmış olduğu eşi 24 yaşındaki Makbule K.'yi  elleri ile boğup öldüren inşaat işçisi 24 yaşındaki Ö.M., mahkeme tarafından tutuklandı.

A+A-

Ö.K.'nin, emniyette vermiş olduğu ifadesinde, eşi ile paradan dolayı tartıştıklarını ifade ederek, ben senden daha çok para kazanırım dediğini,  bunu devamlı söylediğini, küfredip, üzerine gelip kendisinin çok tahrik ettiğini belirtti.

Resmi nikahları daha evvel kıyılmış olan inşaat işçisi Ö.K. ile eşi Makbule K.'nin 18 Ağustos günü Aydın ilinin Nazilli ilçesinde düğün törenleri yapıldı. Çift, düğünden sonra Denizli'nin Bekilli ilçesine yerleşti. Daha evvel gazinoda garson olarak çalışan Makbule K. ile eşi Ö.K. arasında, ekonomik sıkıntı ve kıskançlıktan ötürü tartışmalar çıkmaya başlar. Polis merkezine birkaç kez giden Makbule K., eşinden sürekli şiddet gördüğünü ifade ederek, şikayetçi olur. Mahkeme tarafından Makbule K.'ye 6 ay süre ile çağırmalı koruma verildi. Ömer K.'ye ise 3 ay evden uzaklaştırma cezası verildi; ama bu kararlara rağmen çift, birlikte yaşamayı sürdürdü.

Evde alkol almış olan Makbule K. ile eşi Ö.K., iddialara göre, yine maddi sorunlardan ötürü tartıştılar. Tartışmadan sonra Ö.K., eşini, boğazını sıkıp öldürdü. Cinayetten sonra taksiye binip, Nazilli'ye kaçmak isteyen Ö.K., polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı ve İfadesinde, suçunu kabul etti.


TOPRAĞA VERİLDİ

Ayrıca eşi tarafından öldürülmüş olan Makbule K.'ye, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı ve daha sonra Ö.K.'nin ailesi tarafından morgdan alınmış olan Makbule K.'nin cenazesi, Nazilli'de defnedildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.