Vali,Daire Amirleri ile birlikte dinledi

Vali,Daire Amirleri ile birlikte dinledi

Vali,Daire Amirleri ile birlikte dinledi

A+A-

Vali Karahan, Merkezefendi İlçesi Mahalle Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

Valimiz Hasan Karahan, vatandaşlarımızın temsilcileri konumunda olan Merkezefendi ilçesi Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Valimiz Karahan, Mahalle Muhtarlarının sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü için ilgili Kurum Yetkililerine talimat verdi.

Merkezefendi ilçesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kurum İl Müdürleri ile Muhtarlar katıldı.

Toplantıda Muhtarlara seslenen Valimiz Hasan Karahan, halkın sorunlarını yetkili mercilere en iyi muhtarların taşıyabileceğini söyleyerek;  “Değerli Muhtarlarımız, değerli çalışma arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Daha önce birçok ilçenin muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve ilgili Daire Müdürlerimizle bu tür toplantılar yaptık. En son yaklaşık iki hafta önce Bakanımızın da katılımıyla gerçekleşen geniş katılımlı bir toplantı yapmıştık. Bugün de Merkezefendi ilçemizdeki muhtarlarımızla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz.

Muhtarlarla diyaloglarımız devam edecek, sizler sorun ve taleplerinizi bize iletiyorsunuz bizler de çözmeye çalışıyoruz. Denizli’de bu iletişim çok güzel. Denizli’de pekçok alanda özellikle eğitim ve sağlık alanında vatandaşlarımızın desteği oluyor ama yine de kaynak Ankara’da. Ankara’nın desteği olmadan bazı temel hizmetleri tamamlayamıyoruz. Sizin aktardığınız taleplerden burada çözülemeyecek olanları biz de Ankara’da dile getirip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bizim farkımız Ekonomi Bakanımızn Denizlili olup, İlimizin geçmişe dönük ve mevcut sorunlarına vakıf olması. Tabi bürokratik labirentleri aşarak geçmek te bizim görevimiz. Ben ve ilgili Daire Amirlerimiz Bakanımızın bize sağlıdığı prestiji kullanarak hizmetlerin tamamlanması için gayret ediyoruz. Denizlimizin çok daha iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok ” dedi.

 Daha sonra ilgili Kurum Yetkilileri kendilerini tanıtarak, Kurumlarının Merkezefendi ilçesindeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mahalle Muhtarları, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Valimiz Hasan Karahan, Muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.