Vali Karahan; ''Denizli Basını İddialı''

Vali Karahan; ''Denizli Basını İddialı''

A+A-

Denizli Valisi Hasan Karahan, Basın Bayramı nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezini ziyaret ederek gazetecilerin bayramını kutladı. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, yönetim ve Gazeteciler tarafından karşılanan Vali Karahan, burada Denizli basınınca dair önemli mesajlar verdi. 

"DENİZLİ BASINI İDDİALI"

Basının hayatımızdaki önemini biliyoruz. Denizli'de ciddi basın var. Aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Valilik olarak hizmetleri daha aktif yapmaları için elimizden gelen kolaylıkları sağlayacağız. Denizlimiz bölgemizin önemli bir şehri. Basınımız da iddialı bir pozisyonda. Birlikte Denizli'ye hizmet etmek için kollarımızı sıvadık. Birlikte Denizli'nin meselelerini hal etmek için çalışacağız" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, "Vali Hasan Karahan'ın Denizli'ye önemli hizmetler yapacağına inanıyoruz. Bizler de yapılan hizmetleri halka anlatacağız. Bizleri hatırlatan herkese teşekkür ediyoruz. Basın halkın haber almasını sağlayan aracı bir kurumdur. Bölgemiz sıkıntılı. Görevi yaparken ülkenin birlik ve beraberliği ön planda tutuyoruz" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.