Vali Karahan, Acıpayam'da Herkesle Görüştü

Vali Karahan, Acıpayam'da Herkesle Görüştü

Vali Karahan, Acıpayam'da Herkesle Görüştü

A+A-

 

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Acıpayam ilçesine gitti. Vali Karahan, vatandaşlarımızın temsilcileri konumunda olan Acıpayam ilçemizdeki Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Toplantıda mahallelerimizin sorunları masaya yatırıldı.

 

Sayın Vali Tavas ilçe ziyaretinde ilk olarak Acıpayam Galip Özkan Konferans Salonunda Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya; Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ile Kamu Kurum Müdürleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda; ilgili Kurum Yetkilileri, Kurumlarının ilçedeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

 

Vali Hasan Karahan toplantının ardından Acıpayam Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Ali Şanlıer’den, İlçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Acıpayam Belediyesine geçen Sayın Valimiz, Başkan Şevkan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Başkanlık makamında Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’dan Belediyenin İlçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Karahan, daha sonra Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçti. Burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Sayın Valimiz, aynı yerleşkede bulunan Anaokulunu da ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

 

Vali Hasan Karahan Acıpayam ziyaretinde son olarak Acıpayam Engelliler Derneğini ziyaret etti. Engelli vatandaşlarımızla bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyen Vali Hasan Karahan, Dernek Başkanı Yıldıray Koşar’dan derneğin yaptığı faaliyetler hakkında bilgi aldı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.