Vali Karahan’dan Baklan’a Ziyaret

Vali Karahan’dan Baklan’a Ziyaret

Vali Hasan Karahan Baklan ilçesinde yapılan kamu yatırımlarının son durumları ile alakalı bilgi almak üzere Baklan ilçesine gitti.

A+A-

Baklan ilçesinde evvela Baklan Kaymakamlığını ziyarette bulunan Vali Hasan Karahan 31 Ağustos 2018 tarih ve 2018/157 sayılı Kararname ile Baklan Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Burak Dertlioğlu’ nu ziyaret edip ilçedeki kamu yatırımları ile alakalı bilgi aldı.

 

Baklan ziyareti sırasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerini de yapan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik kuvvetlerinden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu ile alakalı bilgiler aldı.

Öğrencilerle Sohbet Etti

Baklan ilçe ziyaretini Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi, Baklan İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu ziyaretiyle sürdüren Vali Hasan Karahan burada okul müdürlerinden okullar ile alakalı bilgi aldı. Okullarda sınıfları da gezen Valimiz Karahan öğrencilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

 

Valimiz Karahan daha sonra yapımı süren Huzurevi ve Yaşam Merkezi inşaatını gezip çalışmalar ile alakalı bilgi aldı. Huzurevi ve Yaşam Merkezi inşaatı ziyaretinden sonra  Vali Hasan Karahan ilçeden ayrıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.