Vali Karahan Dokuma Yaptı

Vali Karahan Dokuma Yaptı

17. Buldan Dokuma, Kültür ve Sanat Festivali, Vali Karahan'ın Katılımı İle Sona Erdi.

A+A-

Vali Hasan Karahan, bacasız fabrikalar diyarı olarak bilinen Buldan’da bu yıl 17.si düzenlenen Dokuma Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününe katıldı. Dokuma tezgahına oturan ve ünlü Buldan tekstil ürünlerinin nasıl dokunduğunu ustalarından öğrenen Vali Karahan, renkli görüntülerin sahne olduğu festival alanını da gezerek bilgi aldı.

Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Sayın Valimiz, karşılamanın ardından fuar alanına geçti. Burada kurulan tarihi el dokuma tezgahı ile ilgili bilgi alan Vali Hasan Karahan, daha sonra tezgahın başına geçerek Buldan Dokuması yaptı. Yöresel Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından sahneye çıkan Bergama Kılıç Kalkan Ekibi, izleyenlerin nefesini kesti. Birbirinden değişik kılıç gösterisi sunarak izleyenlerin beğenisini kazanan ekip gösterinin sonunda açtığı Türk Bayrağını Vali Karahan’a verdi.

Gösterinin ardından festival alanında açılan stantları gezen Sayın Valimiz ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.