Varolsun Ülkücü ve Milliyetçi Hareket!

Varolsun Ülkücü ve Milliyetçi Hareket!

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, MHP'nin 13.Olağan Büyük Kurultayı ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Başkan Yılmaz:”İstiklal için birlik,istikbal için dirlik,kazanan Türkiye olacak!” şiarıyla tertip edilecek 13.Olağan Büyük Kurultayımızda,tek adayımız sayın genel başkanımız Dr.Devlet Bahçeli beyefendidir ve biz her daim liderimize sadakatle bağlı olmayı şeref olarak görmekteyiz.

MHP’li Yılmaz: Bugüne kadar gerçekleştirilen il ve ilçe başkanlığı kongrelerimizde sayın genel başkanımızın mesajı açık ve nettir: ”Milliyetçi Hareket Partisi zalime, haine, teröriste, FETÖ’cüsünden PKK’lısına kadar Türk’e kefen biçen alçaklarla sonuna kadar mücadeleden yanadır. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, teslim olmayacağız. Nihayetinde başaracağız. Türkiye’nin kuyusunu kazanları mağlup eğer yüzleri varsa mahcup edeceğiz. Cumhur ittifakıyla Türk milletinin hayal ve hedeflerini gerçekleştireceğiz. Tehdit ne kadar fazla olursa olsun dayanacağız, sabredeceğiz. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkacağız. Bunun için de fitne çıkanları ayıklayacağız. Bozgunculuk yapanları ayıracağız. Algı oyunlarına, sinsi hesaplara, demokrasi ve özgürlük boyası sürünmüş soytarılara bu ülkeyi kurban vermeyeceğiz." 

MHP’li Yılmaz:52.yılında asra damgasını vuran partimiz,siyasal hareketimizin ilkeli ve kararlı duruşu, memleketimizin her bir köşesinde vicdanlarda yeralmakta,büyük ve güçlü Türkiye idealine her zaman hizmet etmeye devam edecektir.

Varolsun Türkmen Beyimiz, Varolsun Ülkücü ve Milliyetçi Hareket!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.