Vatandaş Dondu Kaldı

Vatandaş Dondu Kaldı

Vatandaş Dondu Kaldı

A+A-

Buldan’da bir Vatandaşın aldığı Ekmeğin içerisinden hayvan pisliği çıktı.

Buldan’da ikamet eden bir vatandaşın dün akşam evine giderken aldığı ekmeğin içerisinden hayvan pisliği çıktığı iddia edildi.                                                                                                    

Buldanliyiz.biz'e ulaşan bilgiye göre dün akşam evine giderken Buldan’da hizmet veren bir market zincirinden kendinden ambalajlı ekmek aldığını belirten bir vatandaş eve gelip akşam yemeğini yemek üzereyken ekmeğin içerisinden hayvan pisliği çıktığını fark etti.

Olay karşısında şoka uğradığını belirten ve İsminin açıklanmasını istemeyen ekmek mağduru vatandaş  konuyla ilgili haber sitemize şu açıklamalarda bulundu ;  “dün akşam alışveriş yapmak için Türkiye genelinde de şubeleri olan bir market zincirine gittim. Buradan birkaç gıda maddesi ve ambalajlı olarak satılan ekmekten aldım. Eve gelip akşam yemeği yemek üzere hazırlık yaparken ilk önce ekmeğin bir bölümünün yanık olduğunu sandım ama yakından bakarak incelediğimde ekmeğin içerisinde hayvan pisliği olduğu fark ettim. Olaydan sonra ekmeği hemen aldığım markete götürdüm onlarda bana başka bir ekmek verdi. Durumu sonrasında İlçe tarım müdürlüğüne de bildirdim” dedi.   

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.