Vatandaşın İhtiyacına Yanıt Verildi

Vatandaşın İhtiyacına Yanıt Verildi

Denizli halkına daha rahat, konforlu ve kaliteli bir toplu ulaşım hizmeti sunmak amacı ile yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeni otobüsleriyle 7 yeni hattı daha hizmete alıyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi geçen ay bünyesine katmış olduğu 80 yeni otobüs ile beraber 7 yeni hattı daha hizmete alıp, hat sayısını 51’e yükseltti. Bu çerçevede 16, 38, 39, 40, 41,42 ve 43 numaralı otobüs hatlarını hizmete almış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda da vatandaşların daha kolay hizmet almasını amaçlıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni alınan otobüsler ile birlikte hatlarda ve otobüs sefer sayılarında düzenlemeye gidildiğini ifade ederek, 7 yeni hattı daha Denizli’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Hat sayısı 51'e yükseldi

Vatandaşların isteklerine ve önerilerine çok değer verdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Hemşehrilerimizin toplu ulaşımdan daha rahat bir şekilde yararlanmaları amacıyla otobüs işletmemizin verimini arttırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz ay bünyemize kattığımız 80 yeni otobüsle birlikte, mevcut hat sayımızı 51’e çıkardık. Denizli'de ulaşım sorununa çare olmak için köprülü kavşaklar, çevre yolu, üst geçitler, otoparklar, akıllı ulaşım sistemleri gibi milyonlarca liralık yatırımımız hayata geçirmenin gururu içerisindeyiz. Denizlimize yakışanı yaptık. Bu yatırımlarımız ile Denizlimizin trafik sorununa çare olmaya devam edeceğiz. Amacımız Denizli’yi daha ileriye daha güzele taşımak.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.