Vatandaşın Yanında Olacağız

Vatandaşın Yanında Olacağız

Denizli ilinin Güney ilçesinde geçen haftaiçi yoğun yağmur ve dolu nedeni ile sel felaketi meydana gelmişti. CHP’li heyet afet bölgesine gitti.

A+A-

Şiddetli yağmurlar ve dolu yağışı geçtiğimiz hafta Denizli merkeze ve ilçelerinde büyük hasara neden oldu. Yoğun yağış şehir merkezini birbirine katarken ilçelerdeki ekili alanlara da çok zarar verdi. Yağıştan en çok etkilenen ise Güney ilçesiydi. Güney’de alt ve üst yapı mahvoldu. Ortalama 20 milyon TL zararın olduğu ifade edilen Güney ilçesinde CHP heyeti inceleme yaptı.

Geçmiş Olsun

Denizli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Kadın Kolları Başkanı Sündüz Seçkiner Başsorgun, CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Mustafa Çamlıca ve Güney İlçe Yönetimi sel felaketi sebebi ile hasar gören Güney bölgesinde incelemeler yapıp vatandaşa geçmiş olsun dileklerini sundular.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve beraberindeki heyet   Güney ilçesinde incelemeler yaparak yetkililerden bilgiler aldılar. Vatandaşlara da ziyarette bulunana heyet 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiler. Mahir Akbaba her zaman olduğu gibi yine vatandaşların yanında olacaklarını ve yaralarını hep birlikte saracaklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.