Vatandaştan Yoğun İlgi

Vatandaştan Yoğun İlgi

Çivril Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi ortaklığıyla 1.si yapılan Çivril Satranç Turnuvası sonlandı

A+A-

Çivril Belediyesi sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı çerçevesinde etkinlikler yapmayı ara vermeden sürdürüyor. Bu çerçevede Türkiye Satranç Federasyonu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi ortaklığı ile 1.si organize edilen Çivril Satranç Turnuvası sona erdi.

Çivril Gençlik Merkezi’nde yapılmış olan turnuva 2 gün devam etti. 1.si organize edilen turnuvada 180 kişi ter döktü. Hamza Albayrak, Hakan Gökmen ve Ali Senkos’un hakemliğini yaptığı turnuvada A,B,C kategorilerinde toplam 180 kişi mücadele etti. 7.tur sonunda katılmış olan sporculara 80 ödül ve 40 madalya verildi.

Daha Güvenli Bir Gelecek

Etkinliğin açılış konuşmasını yapmış olan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ülkenin geleceğinin gençler olduğunu ifade ederek, onların iyi yetiştirebilmesi durumunda kabiliyetlerinin artırılması halinde ülkenin daha güvenli bir geleceğe uzanacağını,  bu çerçevede bu sene ilkinin yapıldığı satranç turnuvasının gençler ve çocukların hem beyinsel hem de zihinsel anlamda gelişmesine katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği turnuvada sporculara ödül ve madalya takdim edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.