Vefalı Vatandaştan Örnek Davranış

Vefalı Vatandaştan Örnek Davranış

Vefalı Vatandaştan Örnek Davranış

A+A-

Vefalı vatandaştan örnek davranış.

Denizli'nin Akköy Mahallesinde ikamet eden ve SSK emeklisi olan Hüseyin İÇEN isimli vatandaş, Kaymakam Hayrettin BALCIOĞLU’nu makamında ziyaret ederek bu ay aldığı emekli maaşının tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak istediğini belirtti.

        Kaymakamlık personeli yardımıyla, banka aracılığı ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına 1.570.-TL bağış yapan Hüseyin İçen, Şehidimiz Saadettin ÇELİK’in de (1984/Hakkari) dayısı olduğunu belirtti. ''Terör örgütleri ile mücadelede büyük fedakarlık gösteren Mehmetçiklerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Maddi imkanlarım dahilinde bağış yapmak istedim, bunun yanında da 65 yaşında olmama rağmen her türlü göreve hazırım'' diye duygularını ifade etti.

        Vatandaşın örnek davranışı için teşekkür eden Kaymakam BALCIOĞLU;  “Ülkemizde Hüseyin amcamız gibi birçok kardeşimizin örnek davranışlarına şahit oluyoruz. Milletimiz, Ülkemizin beka mücadelesinde dün olduğu gibi bugünde Mehmetçiğimizin yanındadır. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.