Vekiller'den Başkan Zolan'a Övgüler

Vekiller'den Başkan Zolan'a Övgüler

24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri sonucunda milletvekili seçilerek mazbatalarını almış olan 27. Dönem Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök’le beraber İl Başkanı Necip Filiz, Başkan Osman Zolan’ı ziyaret ettile

A+A-

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Zolan, 24 Haziran seçim neticelerinin millet iradesini yansıttığını ifade etti. Başkan Osman Zolan, milletin iradesinin tecelli ettiğini, bu vekillerin de Denizli’yi temsil edeceklerini ve hizmet edeceklerini, yollarının açık olmasını dilediğini, Denizli’nin sorunları, talepleri ve ihtiyaçlarına sizlerle beraber güzel çözümler ortaya koyacaklarını ve u ziyaretlerinden ötürü memnun olduğu belirterek teşekkürlerini sundu.

Ege ve Türkiye’de örnek kent; Denizli

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin gurur duyulan birçok hizmet yaptığını, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde başlamış olan sürecin, başarılı bir biçimde sürdürüldüğünü ve Denizli’nin Ege’nin vizyon şehri olduğunu belirtti.

 “Sizlere yürekten teşekkür ediyoruz”

Denizli Milletvekili Cahit Özkan Büyükşehir Belediyesinin, en ücra mahallelere dek uzanan yatırımlarının, hizmetlerinin ve vatandaşları memnun ettiğini gördüklerini söyledi.

 “Güzel bir çalışma örneği, birlikteliği ve gücünü ortaya koyduk”

Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından ötürü saha çalışmalarında gurur duyduklarını belirterek yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini sundu.

 “Yerel yönetimlerimiz ülkeye sınıf atlatıyor”

Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, yerel yönetimler tarafından yapılan hizmetler ile merkezi idarenin üstündeki yükü aldığını belirterek, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları sebebi ile tebriklerini  sundu ve Denizli ile alakalı üstlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

 “Denizli menfaati için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz”

Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir’in geldiğini ilçelerin de hissettiğini, yolları, kilit parke taşları, yüzme havuzları ve birçok hizmetleri ile bunu hissettiklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.