Veli Çıtışlı Ağalığa Tekrar Aday

Veli Çıtışlı Ağalığa Tekrar Aday

Tavas Rahvan Atlı Spor Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘9.Geleneksel Rahvan At Yarışları Zafer Koşusu’ 28 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

A+A-


Tavas Rahvan Atlı Spor Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘9.Geleneksel Rahvan At Yarışları Zafer Koşusu’ 28 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. Yarışlarda para yağacak. Baş yarışı birincisine 5 bin TL, başaltı 4 bin TL, büyük orta 3 bin TL, küçük orta 2 bin 500 TL, ayak bin 500 TL, 3’lü taylar bin TL ve tozkoparana ise 1 bayrak verileceği açıklandı. Pazar günü Kızılcabölük makasında başlayacak yarışlar yine aynı gün son bulacak.

ÇITIŞLI AĞALIYA TEKRAR ADAY

2014-2015 Rahvan At Yarışları’nın ağası ve Denizlispor yöneticisi Veli Çıtışlı, örf, adet ve geleneklerden uzaklaşmamak için böyle yarışlar düzenlediğini dile getirerek, “Değerlerimizi yaşatalım istiyoruz. İki yıldır ağalığını yaptığım yarışlarda tekrar ağa olmaya adayım. Bütün Denizli halkını bu yarışlara davet ediyoruz” diye konuştu. Tavas Rahvan Atlı Spor kulübü’nün Başkanı Hasan Keçeci ise, desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol başta olmak üzere emeği geçen herkese şimdiden teşekkür etti. HACI SELAMOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.