Vicdansızlar Özürlü Genci Dövdüler

Vicdansızlar Özürlü Genci Dövdüler

Çivril’de meydana gelen olay insanlık bitmiş denilecek cinsten… Çivril’de özürlü genç öldürülesiye dövüldü. İşte üzücü olay hakkındaki bilgiler ... 

A+A-

Alınan bilgilere göre olay dün öğlen saatlerinde Denizli ilinin Çivril ilçesine bağlı olan Aşağı Çapak mahallesinde meydana geldi.

Dün öğlen sularında görüşmek amacı ile tarlaya telefon ile çağırılmış olan 25 yaşındaki Gökhan Aydoğmuş isimli hafif özürlü genç kişi veya kişiler tarafından tarlada darp edildi. Öldü denilerek tarlada bırakılmış olan Gökhan Aydoğmuş birkaç saatin ardından kendisine geldi ve hemen arkadaşlarını arayarak yardım talep etti.

Hayati Tehlikesi Sürüyor

Tarlada yaralı bir şekilde bulunmuş olan genç için hemen olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralı genç hemen ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çivril Devlet Hastanesinde yapılmış olan müdahalenin ardından yaralı genç, hayati tehlikesi olduğundan dolayı Denizli Devlet Hastanesi beyin cerrahisi bölümüne nakledildi. Yaralı Aydoğmuş’un bir de ikiz kardeşinin olduğu ifade edildi.

Denizli Devlet Hastanesinde müşahade altına alınmış olan Gökhan Aydoğmuş’un hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi. Jandarma ekiplerinin ise olayın fail veya faillerinin yakalanması amacı ile soruşturma başlattığı dile getirildi. Yaralı gencin ailesi ve yakınları da bu magandaların bir an önce yakalanarak en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep ettiler ve olay hakkında bilgisi olan herkesin kendilerine yardım etmesini rica ettiler.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.