Viranşehirli Çocuklara Merhamet Eli Değdi

Viranşehirli Çocuklara Merhamet Eli Değdi

Viranşehirli Çocuklara Merhamet Eli Değdi

A+A-

Hayata Dokunuş merhamet elini Viranşehirli çocuklara uzattı.

 

Günden güne büyüyen ve daha kapsamlı çalışma sistemi oluşturan Hayata Dokunuş Derneği, “KIŞLAR SOĞUK GEÇMESİN” Projesi ile köy okullarında eğitim gören güzel kalpli çocuklara bot ve mont hediye ederek onların minik gönüllerini kazanmayı yine başardı.

 

Bu gün Şanlıurfa'nın Viranşehir Samanlı İlkokuluna giderek okulda bulunan bütün çocukların bot, mont, kırtasiye malzemesi ve oyuncak ihtiyaçlarını karşılayan Hayata Dokunuş Gençleri, örnek olma yolunda çizgilerini bozmadan ilerliyorlar.

 

Samanlı ilkokulunun öğretmeni Aziz Doğan, Genel Başkan Ali Morel ve Hayata Dokunuş ekibine plaket vererek yapılmış olan bu iyiliği karşılıksız bırakmadı.

 

Öğretmen Aziz Doğan, Genel Başkan Ali Morel'e öğrencileri ile beraber ONUR plaketi takdim etti ve şunları dile getirdi.

“Malatya’dan Urfa'ya

özenle hazırlık yapıp her çocuk için özel paketler yapmak her pakete farklı renklerde montlar botlar koymak ve gelip birde elleriniz ile giydirmeniz bizleri şok etti.

çocuklar her gün Malatya’dan sizin yolunuzu gözledi , ve kısa bir zamanda 15 hayata dokunuş genci ile beraber geldiler çocukları baştan sona giydirdiler, sevdiler, sarıldılar ve şevkatlerini gösterdiler. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz.

Allah sizin gibi insanları basımızdan eksik etmesin. Sayınızı çoğaltsın.” diyerek yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

 

Bundan sonraki süreçte düzenli olarak 3 ayda 27 okul ve 2000 öğrencinin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Önceleri Malatya'da başlattıkları bu projeyi büyüterek diğer illerde de yapmaya başladılar.

 

Verdikleri emeklerin karşılığını yüzlerde ki tebessüm de arayan Hayata Dokunuş ekibi, tüm çocukların yüzünü güldürmeyi kendisine vazife bilmiştir.

 

Merhametin, vicdanın ve yardımseverliğin sadece dillerde olduğu bu dönemlerde bize hâlâ gençlikte umut olduğunu gösteren bu pek kıymetli gençler, iyiliğin neferleri olmaya devam ediyor.

 

Dokundukları her yer filizlenip çiçek açıp, bahar bahçe oluyor.

 

Karanlıkları aydınlığa çevirmeyi, kaskatı kalpleri yumuşatmayı, olmazları oldurmayı ve kışları bahara çevirmeyi ne de çok iyi biliyor bu gençler.

 

Mevkinin makamın söz konusu dahi olmadığı, kıskançlığın adının bile bilinmediği nadide yerlerden biridir Hayat Dokunuş.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.