WhatsApp’a Beklenen Özellik

WhatsApp’a Beklenen Özellik

WhatsApp’a bazı kullanıcıların uzun zamandır bekledikleri bir özellik geldi. İşte detaylar…

A+A-

WhatsApp kaydedilen sesli mesajları göndermeden evvel son bir defa dinlemek isteyen kullanıcılar için yepyeni bir özellik daha yayınladı. Bilhassa, ses kaydı esnasında gelen aramalar sebebi ile kaybolan ses kayıtlarına da çözüm sunuyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma programı WhatsApp, özelliklerini geliştirmeyi sürdürüyor. Google Beta Program aracılığıyla Android Beta kullanıcılarına yepyeni bir güncelleme yayınlayan WhatsApp, uygulamayı 2.18.123 sürümüne çıkardı. Peki, yeni WhatsApp güncellemesi ile Android Beta kullanıcılarına hangi yeni özelliği geldi?

Bilindiği gibi WhatsApp, kısa zaman evvel yayınladığı güncelleme ile ses kaydı kilitleme özelliğini kullanıcıların kullanıma sunmuş ve bu şekilde kullanıcıların ses kaydı aldıkları esnada parmaklarını ekranda basılı tutma zorunlulukları bitmişti.  Bu özellik ses kayıt işlemini kolaylaştırmış olsa da, telefona bir arama geldiğinde silinen ses kayıtlarına çözüm getiremiyordu.

2.18.123 sürümü ile beraber WhatsApp, gönderilmemiş bile olsa sesli mesajları arabelleğe kaydedecek. Böylece telefonunuz çalarsa ya da kazara WhatsApp’tan çıkarsanız kaydettiğiniz sesli mesajınız silinmiyor. Bunun yanında yeni özellik, kullanıcılara sesli mesajları göndermeden evvel dinleme olanağı da sunuyor.

Eğer sesli mesajınızı göndermeden evvel dinlemek isterseniz, kaydın tamamlanmasından sonra ana ekran tuşuna basın. Tekrar uygulamayı açtığınızda ses kaydınız durdurulmuş ve gönderilmek ya da silinmek üzere bekliyor olacağını göreceksiniz. İsterseniz oynatma tuşuna basıp göndermeden evvel mesajınızı dinleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.