WhatsApp’ta Beklenen Özellik Geldi

WhatsApp’ta Beklenen Özellik Geldi

Kullanıcıların Beklediği O Özellik Ne?

A+A-

WhatsApp kullanıcılarının merakla beklediği atılan mesajın geri alınmasına imkan veren özellik artık kullanımda. Peki, WhatsApp'ta mesaj silme özelliği nasıl kullanılacak?

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısının platforma entegre olması için gün saydığı özellik kuşkusuz mesajların silinebilmesi.

Bugüne kadar bu konu ile ilgili haberler ile karşınıza çıkmıştık. Tam bir yıldır beklenen özellik sonunda WhatApp'a geldi. WhatsApp'ın yeni özelliği sayesinde yanlışlıkla gönderilen mesajlar konusu artık bir çözüme kovuşacak.

WhatsApp kullanıcılarının uzun süreden beri beklediği mesaj silme özelliği sonunda kullanıma girdi. Geçtiğimiz aylarda beta sürümünde görülen bu özellik silinen mesajlar yalnızca bizim telefonumuzda kaldırıyordu. Yeni özellik sayesinde artık iletiyi alan kişilerin mesajları da silinecek.

Sıkça Sorulan Sorular sayfasındaki bilgilere göre Geri Al özelliği ile bir grup veya bireysel mesajlaşma ekranında gönderilen mesajı geri almak mümkün.

Ancak WhatsApp bu işlem için bir zaman kısıtlaması belirledi.Kullanıcıların gönderilen mesajı geri almak için en fazla 5 dakikası bulunuyor. Bu süre geçtikten sonra mesaj geri alınamıyor. 

Bu işlemin tamamlandığını da “mesaj geri alındı” uyarısıyla anlayabiliyorsunuz. Alıcılar, mesajınız geri alınmadan veya geri alınma başarısızsa, bunu yine ileti ekranlarında görebiliyorlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.