Yabancı Golcü Arayışı Başladı

Yabancı Golcü Arayışı Başladı

Spor Toto 1. Lig'de yeni sezona iddialı bir şekilde başlamak isteyen ve hazırlıklarına Kızılcahamam’da aralıksız devam eden Denizlispor, yabancı golcü almak için harekete geçti.

A+A-

Yeşil siyahlılar geçtiğimiz yıl Giresunspor'da ter döken 33 yaşındaki Maurice Junior Dale ile Ankaragücü'nden 24 yaşındaki Lanre Kehinde'yi takip ettiği ifade edildi.  Yönetimin Kehinde ile alakalı daha ısrarcı olduğu dile getirilirken. Nijeryalı golcü ile temasların sıklaştırıldığı belirtildi. Kehinde, Ankaragücü forması ile çıkmış olduğu 24 karşılaşmada 7 gol atarak 3 asist yaptı. Fransız Dale ise çıktığı 32 karşılaşmada 7 gol atmıştı.

Kamp Devam Ediyor

Denizlispor’da Kızılcahamam kampı tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Özköylü’nün oyunclara taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıracağı ifade edilmişti. Ayrıca Denizlispor’da burada 3 ya da 4 tane hazırlık maçı da oynayacak. Özköylü’nün bu kampta oyuncuların hazır olup olmadıklarını da kontrol edileceği ifade edildi. Ankara’da yapılan Kızılcahamam kampına uzun zamandır gidip gitmeyeceği gündem olan Mehmet Akyüz’ün katılış olması taraftarı sevindirdi ve kafalardaki soru işaretleri de gitmiş oldu .

Recep Denizlispor’da

Bu arada Denizlispor’un uzun bir zamandır peşinde olduğu Rizesporlu oyuncu Recep Niyaz ile anlaştığı ifade edildi.

Denizlispor yönetiminin, yeşil siyahlı takımın eski futbolcusu Recep Niyaz ile anlaştığı gelen bilgiler arasında. Alınan bilgilere göre genç futbolcu ile yarın 3 senelik bir sözleşme imzalanacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.