Yan Yana Toprağa Verildiler

Yan Yana Toprağa Verildiler

Dün boşanma davasının hemen sonrasında yaşanan vahim olayda hayatlarını kaybedenler bu gün toprağa verildiler.

A+A-

Denizli’de  ayrı yaşayan Kemal Sezgince ve eşi Şengül Sezgince, dün  11.30 sularında, Denizli 4’üncü Aile Mahkemesi’nde görülen, her ikisinin de ilk eşlerinden olan, birbirleriyle evli çocuklarının boşanma davasının duruşmasına katılarak tanıklık yaptı.

Kemal Sezgince’nin oğlu  ile Şengül Sezgince’nin kızının boşanma davasının ertelenmesinin ardından taraflar salondan çıktı. Bu sırada Kemal Sezgince, tabanca ile adliye önünde eşi Şengül Sezgince ile yanında bulunan baldızı Fadime Boz ve diğer baldızının eşi Ali Avcu’ya kurşun yağdırdı. Büyük paniğe neden olayda Kemal Sezgince aynı tabancayLa intihar etmek istedi. Ancak mermi kalmadığı için tabanca ateş almadı. Bu sırada gelen polisler, Kemal Sezgince’yi etkisiz hale getirip, gözaltına aldılar.

Yaşana olayda Fadime Boz olay yerinde, Ali Avcu ve Şengül Sezgince ise kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmişlerdi

Mezarda yerleri yanyana

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morgunda yapılan otopsi sonrası hayatlarını kaybeden Ali Avcu, Şengül Sezgince ile Fadime Boz için Üçler Hilal Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Öğlenleyin kılınan cenaze namazları sonrası 3 kişinin cenazeleri Çakmak Mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.