Yaralı Polis Konuştu...Durum Şüpheli

Yaralı Polis Konuştu...Durum Şüpheli

Denizli’de Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförünün hayatını kaybettiği kazadan yaralı kurtulan koruma polisi Ramazan Uğur, kaza anını anlattı ve şüpheli bir durum olduğunu söyledi.

A+A-

Ramazan Uğur, "Ben bir anda kamyonu gördüm, bilincim kapandı. Film koptu bende. Uyandığımda etrafımda sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri vardı" dedi. Uğur, günün tamamına yakınını Başsavcı Alper'le birlikte geçirdiklerini dile getirerek "Koruma değil, baba oğul gibiydik" ifadelerini kaydetti.

"Sadece sarı kamyonu gördüm"

Sosyal medyada kaza anında beyaz aracın geçmesinin ardından kamyonun bir anda hızlandığı yönündeki iddiaları da değerlendiren Uğur, "Kuşkulu bir durum, önden beyaz bir araba geçiyor, arasından siyah bir araba geliyor. Şoförün durması lazım. Ben kamyonum seni ezer geçerim mantığıyla olmaması gerekir. Kural gereği de dur levhasını görüp durması gerekiyordu. Niye durmadı onu da bilmiş değilim. Ben sadece sarı kamyonu gördüm, çarptığımızı bile hatırlamıyorum" dedi.

"Kamyon süratli miydi?" sorusuna ise "hatırlamıyorum" şeklinde cevap veren Uğur, "Biz yola odaklanmıştık, kamyonun geldiğini çarpma esnasında fark ettim. Bizim hızımız fazla değildi diye zannediyorum" ifadelerini kaydetti.

"Kazadan önce çok neşeliydi"

Kazadan önce başsavcının oldukça neşeli olduğunu anlatan Uğur, "Mutlu bir şekilde geldi, ‘günaydın’ dedi. Herhangi bir sıkıntısı yoktu, neşeliydi. Arabada telefonda gündemi takip ederdi, herhangi bir şüpheli bir durum ve arkamızda araçta yoktu. Yani kavşaklarda sürekli sağıma soluma bakarım şüpheli araç var mı diye. Araca bindiğim zaman silahım her zaman kucağımdadır" diye konuştu.

Kaynak:Yeniçağ Gazetesi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.