Yarın Önleminizi Alın !

Yarın Önleminizi Alın !

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bilgilendirmesine göre yarın 3 mahallede su kesintisi uygulanacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü’nün içme suyu hat bağlantı çalışmaları sebebi ile 26 Temmuz tarihinde Karahasanlı, Yenişafak ve Hacıeyüplü mahallelerinde planlı bir şekilde su kesintisi yapılacağı öğrenildi.

 

3 Mahallede Kesinti Uygulanacak

 

Duyuru Denizli Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu hat bağlantı çalışmaları sebebi ile Karahasanlı, Yenişafak ve Hacıeyüplü mahallelerinde su kesintisi yapacağı ilan edildi.

 

Bu çerçevede 26 Temmuz 2018 Perşembe günü Merkezefendi içme suyu hat bağlantısı sebebi ile 09.00 – 17.00 saatleri arasında, Karahasanlı, Yenişafak ve Hacıeyüplü Mahalleleri’nde planlı bir şekilde su kesintisi uygulanacak.

Önleminizi Alın

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü  yetkilileri yapmış oldukları açıklamalarında çevre sakinlerinin yapılacak olan kesintilerden mağdur olmamaları için tedbirlerini almaları gerektiğini ifade ettiler.

 

Bunun yanından yapılan açıklamada yapılacak olan bakım onarım çalışmalarının erken bitmesi halinde suyun yukarıda ifade edilen saatlerde önce verilebileceği de dile getirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.