Yasak Aşk Cinayetinde Yeni Ayrıntı

Yasak Aşk Cinayetinde Yeni Ayrıntı

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde, gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen 36 yaşındaki İsmail Çul tarafından öldürülen 22 yaşındaki Müge Ç.  defnedildi. İsmail Çul’un cinayeti işledikten sonra yaptıkları ise duyanları şoke etti.

A+A-

Dün Çınar Polis Merkezi'ne giden İsmail Çul, kendisi gibi evli olan, gönül ilişkisi yaşadığını iddia edilen 1 çocuk annesi Müge Ç.'yi öldürdüğünü ifade etti. İsmail Çul'u gözaltına alan polis ekipleri, verdiği bilgilerle, Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi 790 Sokak'taki apartmanın 4. katındaki daireye gitti. Kapıyı açan polisler, kuaförlük yapan Müge Ç.'yi, yatakta yüzü morluklar içerisinde ve göğsünden bıçaklanmış bir şekilde ölü halde buldu. Olay yerinde yapılan incelemeden sonra Müge Ç.'nin cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü..

CİNAYETTEN SONRA EVİNE GİTMİŞ

Müge Ç. ile 2 senedir ilişkisinin bulunduğunu iddia edilen, cinayetin olduğu günse günlük kiralanan bir daire olduğunu belirten İsmail Çul'un ifadesi ile alakalı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Müge Ç.'nin ilişkilerini eşine söylemek ile tehdit ettiğini, bu sebeple çıkan kavgada bıçakladığını iddia eden İsmail Çul'un, ayrıca perşembe günü evde buluştuklarını, cinayeti işlemesinden sonra gece kendi evine giderek uyuduğunu, ertesi gün ise polis merkezine gidip teslim olduğunu anlattığı ifade edildi. Katil zanlısı İsmail Çul da dün akşam gönderildiği adliyede tutuklandı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Müge Ç.'nin cenazesi, otopsi işlemlerinden sonra yakınlarına teslim edildi. Müge Ç., Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Şemikler Camisi'nde bugün öğle namazdan sonra kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.