Yasin Öztürk 30 Ağustos Resepsiyonunda

Yasin Öztürk 30 Ağustos Resepsiyonunda

Ankara’da 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile verilmiş olan Resepsiyona İYİ Partiyi temsilen Genel Başkan Meral Akşener ve bazı İYİ Partili milletvekilleri katıldı.

A+A-

Dün tüm yurtta kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, akşamında devlet erkanını resepsiyonda buluşturdu. Resepsiyona İyi Parti, Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde katılımda bulundu. Resepsiyonda İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’te vardı.

Denizli’de gerçekleştirilmiş olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılımda bulunan Yasin Öztürk ardından soluğu Ankara’da aldı.

Herkese İYİ Geleceğiz

Yasin Öztürk sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamasında, şanlı tarihin dönüm noktalarından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerinde Denizli ilinde Devlet Erkan’ının katılımın oranının geçmiş yıllara nispeten yüksek olduğunu ve en azından hastalık bahanesinin ortadan kalktığını ve bir gün herkese İYİ geleceklerini ifade etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dün tüm yurtta kutlandı. Denizli’de günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından halk oyunu gösterileri yapıldı. Denizli’deki kutlamalara katılımında çok da fazla olmadığı görüldü. Akşamında ise 30 Ağustos Resepsiyonu yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin "havuzlu bahçe" diye de isimlendirilen bölümündeki resepsiyonda Cumhurbaşkanlığınca 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'ne özel hazırlanmış olan kısa film gösterimiyle Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlandı.

Resepsiyona İYİ Parti Meral Akşener ve Milletvekilleri ile katıldı. Bu vekiller arasından İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’te yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.