Yaşlı Kadını Dolandırdılar

Yaşlı Kadını Dolandırdılar

Yaşlı Kadını Dolandırdılar

A+A-

Denizli’de dolandırıcılar, 70 yaşındaki Eşe G. ile hayır kurumuna yardım etmesi için sohbet etmeye başladılar. Yaşlı kadını ikna ederek 4 bileziğini çalarak ortadan kayboldular. 

Denizli’de dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Pamukkale Üniversitesi’nin karşısında gözüne kestirdikleri 70 yaşındaki Eşe G. isimli kadının yanına gelen dolandırıcılar, yaşlı kadından hayır kurumuna yardımcı olmasını istedi.

Bir süre sohbet ettikten sonra yaşlı kadını ikna eden 2 kişi, kolunda takılı olan 4 bileziğini alarak bir beze sarıyormuş gibi yapıp okuyup üfledikten sonra bileziklerini sahte parayla değiştirdi.

Kadın her şeyden habersiz bezi aldı. Kadının bileziklerini alan dolandırıcılar hemen ortadan kayboldu. Kadın, bezi açtığında bileziklerinin olmadığını fark edince orada bulunan vatandaşlardan yardım istedi.

Yardıma gelen vatandaşlar tarafından olay 155'e ihbar edildi. Olay yerine gelen polisler tarafından yaşlı kadın ifadesi alınmak üzere Kınıklı Karakolu'na götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı, dolandırıcılar aranıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.