Yaz konseri Zafer Bayramı Coşkusuyla Birleşti

Yaz konseri Zafer Bayramı Coşkusuyla Birleşti

İncilipınar Parkı'na giden Denizli halkı 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu ve konser heyecanını hep beraber yaşadılar ve unutulmaz bir akşamda beraber oldular.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar Parkta Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden’in sahne almış olduğu yaz konseri organize edildi. Müzikseverler tarafından yoğun bir ilgi gören konsere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve pek çok vatandaşın katılımda bulunduğu görüldü.

Konserde bilhassa Ege ve Denizli yöresine ait türkülerin büyük beğeni aldığını ve pek çok kişi tarafından hep bir ağızdan eserlere eşlik edildiği gözlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu'nun da renk kattığı konsere akın etmiş olan vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü coşkusunu da hep beraber yaşadılar.

 

Büyükşehir, Denizli halkının hizmetinde

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, konserden sonra burada yapmış olduğu konuşmasında Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın Denizli halkının hizmetinde olduğunu ifade ederek, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde muhteşem bir performans sergilendiğini dile getirdi. Gökoğlan, etkinliğe katılmış olan tüm vatandaşlara teşekkürlerini sunarken bu tip etkinliklerin devam edeceğini de belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.