Yaz Konserleri Devam Ediyor

Yaz Konserleri Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Yaz Konserleri programlarında İncilipınar ve Adalet Parkı’nda çok  değerli müzisyen ve sanatçılar ile vatandaşların buluşması sürüyor.

A+A-

Bu haftaki Yaz Konserleri programı kapsamında 27 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00’de  İncilipınar Parkı’nda Denizlili sevilen müzisyen Ahmet Algün sahne alacak. 28 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21.00’de ise Adalet Parkı’nda yapılacak konserde Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihal Salda Denizlililer ile bir araya gelecek.

 

“Tüm halkımızı yaz boyunca devam edecek konserlerimize bekliyoruz”

 

Konserlerin yaz süresinde devam edeceğini dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kültür ve sanat etkinliklerinin Denizli ilinde 12 ay devam ettiğini, vatandaşların istekleri doğrultusunda program yaptıklarını ifade etti. Başkan Osman Zolan, yaz konserlerinin başladığını, İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’nda konserlerin olacağını, kendi sanatçılarının ve değerleri ile Denizli halkını bir araya getirdiklerini,  güzel yaz akşamlarında, çok özel ve değerli sanatçıların müzik ziyafeti vereceklerini, tüm halkın yaz boyunca sürecek olan konserlere davetli olduğunu sözlerine ekledi.

 

Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Konserleri programının 20 Eylül’e kadar süreceği de ifade edildi.

 

Yaz Konserlerinin tarihleri ise şu şekilde:

 

27 Temmuz Cuma           günü, Ahmet Algün, İncilipınar Parkı’nda saat 21.00’de

28 Temmuz Cumartesi günü  Nihal Salda    Adalet Parkı          saat 21.00’de

03 Ağustos Cuma           günü        Ali Çakar    İncilipınar Parkı  saat 21.00’de

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.