Yeni Binada İlk Yönetim Kurulu Toplantısı

Yeni Binada İlk Yönetim Kurulu Toplantısı

Yeni Binada İlk Yönetim Kurulu Toplantısı

A+A-

İyi parti il binasında İlk toplantıyı Pamukkale ilçe teşkilatı yaptı.

Denizli İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı ilk yönetim kurulu toplantısını yeni binasında Başkan Adem Süpçin yönetiminde gerçekleştirdi.

21.12.2017 Perşembe günü akşam saatlerinde İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim kurulu üyeleri, kendi binasında ilk toplantısını yapmak için bir araya geldi.



İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatının yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun katıldığı toplantıda, gündem değerlendirilerek, ileriki zamanlarda izlenecek yol ve gelecek dönemdeki yapılacak olan çalışmalar hakkında  bilgilendirme ve karar alma konulu toplantılarını gerçekleştirdi.


İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı, Adem Süpçin  başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Başkan yapılacak olan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunarak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaların şekli ve izlenecek yol ile ilgili kararları birlikte aldılar.

Gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu üyelerinin heyecanı ve katılımı gözlerden kaçmadı. 

Yönetim kurulu üyelerinin, Başkanlarıyla birlikte ilk önce Pamukkale için ardından ise Denizli ve tüm Türkiye için şevkle ve azimle çalışarak her şeyin İYİ olacağını söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.