Yeni Celse 10  Aralık'ta

Yeni Celse 10 Aralık'ta

Denizli’de, FETÖ/PDY'nin finans kaynağı olduğu iddiası ile yargılanmış olan 31'i tutuklu 146 iş insanı ile alakalı ara karar çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu olan 15 iş insanının tahliyesini kararlaştırdı.

A+A-

FETÖ/PDY'nin Denizli'deki il oluşumu ve finans kaynağı olduğu iddia edilen 146 sanıklı iş insanına yönelik 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılmış olan davanın görülmesine devam edildi. Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki mahkeme salonunda görülmeye devam eden duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklarla avukatlar ve sanık yakınları katılımda bulundu.

15 Kişi Tahliye Oldu

Mahkemede sanıklar savunmalarını yaparak, suçlamaları kabul etmedi, tahliye talebinde bulundu. Sanık savunmalarından sonra mahkeme heyeti duruşmaya ara verdi. Salona geri dönen mahkemeye heyeti vermiş olduğu ara kararda, tutuklu sanıklardan 15'inin adli denetim şartı ile tahliyesine karar verdi. Duruşmanın yeni celsesi 10 Aralık'a ertelendi.

Ara kararı açıklamış olan heyet, tutuklu sanıklar Ali İhsan Keyik, Bekir Yürekli, Erdal Erikoğlu, Fatih Gülseven, Gökhan Erkol, Kamir Erdem, Mahmut Aydoğan, Malik Çula, Niyazi Durukan, Ramazan Ceylan, Sadullah Cengiz, Muhammet

Mutluel, Sibel Can, Havana Genç ve Ayşe Seyrek'i yurt dışına çıkış yasağı ve adli denetim koşulu ile  şartıyla tahliye edildi.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.