Yeni Dönem Hayırlı Olsun

Yeni Dönem Hayırlı Olsun

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminden ötürü Başkan Hüseyin Gürlesin ailesi ile beraber oyunu verdi. Başkan Gürlesin,  halkın iradesinin sandığa yansıyacağını belirtti.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde oyunu ailesiyle beraber kullandı. Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ndeki 1320 nolu sandığın olduğu sınıfa gelerek sandık görevlilerine başarılar temennisinde bulunan Başkan Gürlesin, eşi Derya Gürlesin’le beraber oyunu sandığa attı. Ve çıkacak sonucun hayırlı olması dileklerini iletti.

Hayırlı Olsun

Başkan Gürlesin’le beraber kızları Saadet, Büşra ve oğlu Muhammed Sait de aynı sandıkta oylarını kullandılar. Ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Başkan Gürlesin,  halkın sandık başına gittiğini gördüklerini ve katılım yüksek olduğunu,  halkın oluru ile geçilen yeni sistemin Türkiye’yi daha iyi yerlere getireceğine inandığını, pazartesi sabah itibari ile 24 Haziran erken genel seçimlerin sonuçlarının da belli olacağını, kendi bölgesinde de sonuçları merak ettiğini, 30 Mart’tan beri 6. seçimini yaşadığını, 2002’den bu yana Ak Parti’nin kurucu üyesi olduğu için seçimlere alışkın olduğunu ve bu seçimlerin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.