Yeni Dönemde Çal Ayağa Kalkacak

Yeni Dönemde Çal Ayağa Kalkacak

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, 31 Mart’ta Cumhur ittifakının adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan adayı oldu.

A+A-

Akcan, adaylığı için önce sapasağlam arkasında duran Çallılar’a, sonra da partisi ve ittifaka teşekkürlerini sundu. Başkan Akcan, “2014 seçiminde her siyasi düşünceden insanımız tabanda gönül ittifakı yapmış ve seçimi kazanmıştık. Her zaman ‘aynı sokağın çocuklarıyız’ dedik. Asla ayrımcılık ve ötekileştirme yapmadık. Çal, birlik ve beraberlik içinde bu seçimi de geçirecek ve 5 yıl önce kurduğumuz gönül ittifakı ile yola devam edeceğiz” dedi.

MHP, Çal adayını geçtiğimiz Eylül ayında açıklamıştı. Belediye Başkanı Fethi Akcan ile ‘Devam’ kararı alan MHP, geçtiğimiz günlerde de Cumhur ittifakının diğer üyesi AK Parti’yi ikna etti ve Fethi Akcan, Cumhur ittifakının Çal adayı olarak açıklandı.

“ÇAL AYAĞA KALKACAK”

Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Akcan, “2014’te milletimiz bize güvendi ve oylarıyla Çal’ı emanet etti. İttifaklar Türkiye’de 2018 genel seçimlerinde konuşulmaya başladı. Oysa, Çal 2014 yerel seçiminde ittifakı gerçekleştirmişti. Bu ittifak siyasi partilerin kararı değil, Çal halkının kararıydı. Her siyasi görüşten insanımız bile inandı ve güvendi. Bu güvene layık olmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Denizli büyükşehir olduğundan sistem tamamen değişmişti. İlk 3 yılımız yeni sistemi oturtmakla geçti. Önümüzdeki dönem; Yeni yatırımlarla, Çal’ı ayağa kaldıracak projeleri hayata geçirme dönemi olacak” dedi.

“VİZYON KENT ÇAL DEDİK, SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Büyük halk ozanı Yunus Emre’nin, “Ben gelmedim ki kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim” sözlerini şiar edindiğini kaydeden Başkan Akcan, açıklamasını şöyle tamamladı;

“Çal’da yaşayan herkes aynı sokağın çocuklarıdır dedik, el ele gönül gönüle hizmet vaadinde bulunduk ve bunu da gerçekleştirdik. Aynı düşüncelerle ve aynı sistemle yola devam edeceğiz. Kimseye ayrımcılık yapmayacağız. Her zaman dediğim gibi, aynı sokağın çocukları olan Çallılar, birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edecek. Vizyon kent Çal dedik, sözümüzü tuttuk. Daha işimiz bitmedi. Hedefimiz yeni dönemde daha büyük projeler ve hedeflerdir. “

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.