Yeni Sezon İçin Hazırlar

Yeni Sezon İçin Hazırlar

Denizli ve Türkiye'yi yurtiçinde ve yurtdışında başarılı bir şekilde temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, yeni sezon hedeflerini açıkladı.

A+A-

Kasım ayının 2. haftasında başlayacak olan 2018 - 2019 Süper Lig sezon hazırlıklarını tamamlamış olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Teke'yi ziyarette bulundu. Denizli Judo İl Temsilcisi Murat Aydoğmuş, teknik heyet ve takıma alt yapıdan katılmış olan sporcuların da olduğu ziyarette Büyükşehir Judo takımının son 2 sezonda yakalamış olduğu başarı öyküsüne dikkatler çekildi. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Teke, 2 sezon evvel Play Off maçlarını şampiyon olarak tamamlayarak 1. Lig'e yükselmiş olan Büyükşehir Judo takımının, ilk sezonunu da başarılı bir şekilde tamamlayarak burada da şampiyon olduğunu belirtti. Peş peşe gelen şampiyonluk ile takımın yeni sezona Süper Lig'de başlayacağına belirten Teke, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Başkan Osman Zolan'a teşekkür

Büyükşehir Judo Takımının, pek çok güçlü ekibin olduğu Süper Lig'de mücadele edeceğini belirten Teke, teknik heyet ve sporcuları tebrik edip, kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, çocukların ve gençlerin spor yapması için her türlü fedakarlıkta bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkürlerini sundu.

Hedef şampiyonluk

Yeni sezona da iyi bir başlangıç ile gireceklerine inandıklarını söyleyen Teke, hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunun altını çizerek, bugüne dek ulusal ve uluslararası arenada pek çok kupa ve madalya kazanmış olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı'na başarılarını sundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.