Yerli Turist Geldi, Esnafın Yüzü Güldü

Yerli Turist Geldi, Esnafın Yüzü Güldü

Yerli Turist Geldi, Esnafın Yüzü Güdlü

A+A-

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, “2015 yılında başlatılan ‘Termal İyi Gelir’ projesi amacına ulaştı. Yerli misafir sayısı yüzde 35 arttı. Ramazan Bayramı’nda Pamukkale’deki otel doluluk oranı yüzde 100’ü bulmuştu. Yine Kurban Bayramı’nda da yüzde 100 doluluk olacağını düşünüyoruz” dedi.  

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale’deki otel fiyatlarının uygun olduğunu vurgulayarak, Pamukkale’deki otellerin Ramazan Bayramı’nda yüzde 100 doluluğu ulaştığını, Kurban Bayramı’nda da yüzde 100 doluluğun olacağını düşündüklerini söyledi. Şen, “Denizli’de 2015 yılında yerli misafirin Pamukkale’ye ilgisini artırmak amacıyla başlatılan ‘Termal İyi Gelir’ projesi başladıktan sonra Pamukkale Karahayıt’a gelen turist sayısı yüzde 35 arttı.

Özellikle Denizlililer Pamukkale’den uzaklaşmıştı, bu projeyle yeniden Pamukkale’yi akıllarına getirdik. Sosyal medya hesaplarından tanıtım yaptık. Pamukkale’yi tanıtan 4 kısa film yaptırdık. Pamukkale’ye girişlerin bayramlarda, özel günlerde, ayda bir kere ücretsiz olması talebimizi hem Kültür ve Turizm Bakanımıza hem de Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye ilettik” diye konuştu.

“Denizli Platformu da destekliyor” 

Pamukkale’nin belli zamanlarda ücretsiz olması talebini Denizli Platformu’nun da desteklediğini belirten Gazi Murat Şen, “Denizli Platformu, Pamukkale’nin belli zamanlarda ücretsiz olması konusunu gündemine aldı ve bu konuda bize her türlü desteği veriyorlar” ifadesini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.