Yeşil Siyahlılarda Ceza Sistemi Açıklandı

Yeşil Siyahlılarda Ceza Sistemi Açıklandı

Spor Toto 1. Lig'de ilk hafta pazar günü kendi evinde Gazişehir Gazientep ile karşı karşıya gelecek Denizlispor'da yeni sezonda prim ve ceza sistemi belirlendi.

A+A-

Başkan Mustafa Üstek tarafından iç saha galibiyetlerinde 4 bin TL, deplasman galibiyetlerinde ise 6 bin TL prim vereceği ifade edildi. Üstek'in deplasmanda alınacak beraberlikler de ise 2 bin TL ödeyeceği açıklandı.

 

Yenilgiden Tam Tersi Tarife

Denizlispor, futbolculara yenilgi durumundaysa tam tersi tarife uygulayacak. Oyunculara iç sahada alınacak mağlubiyetler durumunda 4 bin, deplasmandan puansız dönülmesi halindeyse de 2 bin TL ceza kesintisi yapılacak

Denizlispor’da pazar günü saat 21.45'te başlayacak olan Gazişehir Gaziantep maçının bilet fiyatları da açıklandı Biletler  gold ve VIP tribün 75 TL, kapalı B üst ve D üst 25 TL, kapalı A ve E üstle kapalı A alt 15, maraton ve misafir tribünleriyse 10 TL'den satışa sunuldu.

Sakat Oyunculardan İyi Haber

Hazırlık maçlarından sonra bir gün izin yapan yeşil siyahlılar Gazişehir maçı hazırlıklarına da bugün başladılar. Denizlispor'da sakat oyuncuların bir bölüm bugünkü çalışmada yer aldılar.

 

Hafta sonunda Afjet Afyonspor’la sezondan önceki son hazırlık maçını da yapan Denizlispor sonunda lige döndü. Teknik Direktör Osman Özköylü'nün bir gün izin verdiği yeşil siyahlılar bu akşam Şemikler'deki Haluk

Ulusoy Tesisleri'nde toplanacaklar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.