Yırtılan Bayrağı Aktepeli Gençler Değiştirdi

Yırtılan Bayrağı Aktepeli Gençler Değiştirdi

Aktepe'de 1 aydır yırtık olan Türk Bayrağını Aktepe mahallesinin gençleri dün kendi imkanları ile değiştirip yerine yenisini astılar.

A+A-

Bayrak sevgisi Aktepeli gençleri ortak paydada bir araya getirdi.

Bu senenin başında Aktepe'deki bir caminin iki minaresi arasına asılmış olan Türk Bayrağı yırtılınca mahalleli gençler organize olarak yırtık bayrağı yenisi ile değiştirdiler.

Bayrak her yıprandığında ya da eskidiğinde Aktepe mahalle gençleri kendilerine görev edinip bayrağı kendi imkanları ile değiştirdiklerini ve de bunu yapmaktan çok mutlu olduklarını belirttiler. Aktepe mahallesinde muhtarlık binasının yanında bulunan camiye asılan bayrağı yenisiyle değiştirmenin mutluluğunu yaşayan gençler, Aktepe Mahalle muhtarının bu duruma ilgisiz kalışından da şikayetçiler.

Aktepeli gençler, ''Biz bayrağımız orada dalgalandıkça mutluluğumuza mutluluk katan ve de bayrağımızın önemini ve değerini bilenlerdeniz, bizler olduğumuz sürece bayrağımız orada dalgalanacak. Hiç kimse ilgilenmezse bile bizler yine görevimizi yerine getireceğiz. Ama gönlümüz isterdi ki bizlerdeki bu hassasiyeti ve bu sevgiyi başkaları da ve özellikle de muhtarımız göstersin'' diyerek duygularını dile getirdiler.

     


Şimdi Dalgalanıyor

Aktepeli gençlerin kendi  imkanlarıyla değiştirilerek yerine yenisi asılan bayrak  5x7.5 ebatlarında ve şimdilerde iki minare arasında nazlı nazlı dalgalanarak milletini selamlamakta.

Akishaber ailesi olarak bu güzel davranışı sergileyen inaçlı ve bayrağa büyük saygı besleyerek kimsenin demesine gerek kalmadan bunu kendilerine görev edinerek her seferinde yeni bayrakla camilerini süsleyen Aktepe'nin gençleri Yasin Önenç, Hakan Kavak, Ercan Karadaş ve Muhammet Karataş'a teşekkürlerimizi iletirken, böyle gençler olduğu sürece her şeyi başarmak için çok umudumuzun olduğunu da belirtmek isteriz

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.