Yönetim Yeni Transferleri Tanıttı

Yönetim Yeni Transferleri Tanıttı

Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'da teknik direktör Osman Özköylü ile iç ve dış transferde sözleşme imzalamış olan 19 futbolcu için tanıtım toplantısı yapıldı.

A+A-

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılmış olan toplantıya Başkan Mustafa Üstek, yardımcıları, teknik heyet ve oyuncular katılımda bulundular.

Başkan Üstek yeni sezon hazırlıklarını bitirdiklerini ifade ederek , Camia adına iyi bir sezon geçirerek hedefe ulaşmak istediklerini, her sene düşme korkusu yaşayan kulübün bu sene şampiyon olması için maddi manevi ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını, birkaç transfer daha yapabileceklerini dile getirdi. Osman Özköylü ile kadroya dahil edilmiş olan  Tisdell, Mbamba, Seddar, Deniz, Gökhan Süzen, Burak Altıparmak, Cenk Güvenç, Burak Çalık, Abdülkerim, Furkan, Alperen, Recep Niyaz, Stackhowiak, Muhammed Himmet, Aissati, Mustafa Teke, Ali Eren, Asım, Mustafa Özgür düzenlenmiş olan tören ile tanıtıldılar. Yeşil-siyahlılar, sezon açılış etkinliğinde yarın saat 19.00'da Denizli Atatürk Stadı'nda Afjet Afyonspor ile mücadele edecek.

Tisdell İmzayı Attı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor, Kızılcahamam kampında denediği Tonia Tisdell ile sözleşme imzaladı.

Kampta göstermiş olduğu performans ile teknik direktör Osman Özköylü'nün gözüne girmiş olan Liberyalı kanat oyuncusu ile 1 senelik sözleşme imzalandı. Tisdell'in maç başına ücret alacağı ifade edildi.

Türkiye'deki kariyerine 2009’da Osmanlıspor'da başlamış olan Tisdell, Karşıyaka, Ankaragücü, Mersin İdmanyurdu ve Şanlıurfaspor formalarında mücadele etti. Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Ankaragücü'nde görev yapmış olan 26 yaşındaki futbolcu 8 maçta mücadele etti. Tisdell, sarı-lacivertliler ile Süper Lig'e yükselme sevincini yaşadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.